A műszaki ellenőr feladata

A műszaki ellenőr mindig a megrendelő érdekeit tartja szem előtt, így elsősorban azoknak ajánljuk, akik nem értenek az építőiparhoz, vagy annak egyes területeihez. A fő feladata hogy a tervben és szerződésben meghatározott műszaki tartalom valósuljon meg, hacsak a megrendelő máshogy nem kéri. Javasol egyszerűbb, olcsóbb megoldásokat azonos minőség megtartása mellett. 
Mi a műszaki ellenőri díjat többszörösen megkeressük megrendelőinknek, így ez valójában befektetés az építtető számára.

Igény szerint átvizsgáljuk a terveket és ez alapján költségcsökkentési javaslatokat adunk a minőség megtartása mellett vagy eltérő műszaki megoldásokkal vagy ugyanolyan minőségű, de olcsóbb anyagok kiválasztásával.
Egy jó műszaki ellenőr felér egy kiviteli tervvel csak olcsóbb annál.

Ha nem készített kiviteli terveket bízzon meg minket és véghezvisszük az elektromos rendszer megvalósulását az alapszereléstől a teljes hatósági átadásig családi házak, lakások ipari létesítmények tekintetében.

A jelenleg érvényes jogszabályok szerint minden olyan építkezésen ahol több szakma (több vállalkozó) végez munkát, kötelező műszaki ellenőrt alkalmazni. Ezt a kötelezőséget mi azzal tudjuk hatékonnyá tenni, hogy költségcsökkentő megoldásokkal és az építőiparosok folyamatos ellenőrzésével pénzt takarítunk megrendelőinknek.

Tevékenységünk

- Műszaki ellenőrünk már a tervezés szakaszában segít Önnek a fő irányvonalakban

- Tájékoztatja az aktuális jogszabályokról, azaz mire kell különösen odafigyelni, hogy elkerülje az esetleges büntetéseket

- A megfelelő vállalkozói szerződések megkötése szintén bevehető a műszaki ellenőri feladatok közé

- A kivitelezés során folyamatosan nyomon követi az eseményeket, figyelemmel kíséri az elektromos rendszer megvalósulását.

- Egy jó műszaki ellenőr a kivitelezés során folyamatosan optimalizálja a kivitelezési munkákat, figyeli az elektromos rendszer felépítését segít a megrendelőnek, hogy biztonságos elektromos hálózat létesüljön.

Műszaki ellenőr árak Budapesten

Minden ár képzésünk egyedi.
Kérem hívjon és kérjen ajánlatot.

 

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

Elérhetőségek

Subscribe Newsletter

Subscribe to Our Newsletter to get the Important News, The Amazing Offers & Inside Scoops.